Sense
1620

Topproducten zijn in restaurant Sense in zeer goede handen. Ze vormen de basis van een uiterst verzorgde en smaakvolle keuken die de handtekening voert van een talentvolle chef. Michiel De Bruyn heeft in het groene Waasmunster en meer bepaald in een gestileerd restaurant zijn thuishaven gevonden om gerechten rond nobele producten fantasierijk vorm te geven. Duifjes uit Steenvoorde en extra grote langoustines uit Guilvinec maken vaak deel uit van zijn gewaardeerd repertoire. Met daarnaast minder courante delicatessen zoals zee-egel of kikkerbillen die hij gracieus verwerkt. Mooie herinnering aan een compositie rond wilde zeebaars met Zeeuwse platte oesters en aan crêpes normandes die voor een waardig slotakkoord zorgen.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Frederika Vandeleur Hostess, Owner
Gilles Van Vlierbergh Sommelier
Michiel De Bruyn Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

't Korennaer

1620

Eyckerhof

1620

Misera

1620