Back to search results

Samouraï
16,520

Inmiddels zijn we helemaal gewend aan de nieuwe locatie en het eigentijdse, frisse interieur dat de keuken van Saito Harumi beter tot zijn recht laat komen. Hij is een veelzijdige chef die de rijkdom en verscheidenheid van de Japanse keuken op een even elegante als ontspannen manier gestalte geeft. Professionals die de kwaliteit van sashimi en sushi naar waarde kunnen schatten, beschouwen dit etablissement als één van de beste van het land. Ze laten zich bedienen volgens de inzichten van de chef of kiezen voor een beperkte portie als onderdeel van een ceremoniële kaiseki menu. Afhankelijk van de aanvoer serveert Saito Harumi toroyaki, het befaamde vette buikvlees van tonijn dat hij kort en krachtig grilt en serveert met zachte rijstwijnazijn, lente-ui en licht pikante daikon. Naast gerenommeerde wagyu is het gepaneerde Ibérico vlees (tonkatsu) een schoolvoorbeeld van een meer modest en alledaags gerecht uit het Japanse repertoire.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Saito Harumi Chef

Awards

  • Asian Restaurant of the Year 2021

Our partners

Similar Restaurants

Senzanome

1620

Kamo

1620

La Villa Lorraine by Yves Mattagne

16,520