Back to search results

Restaurant VAS
1320

We komen terecht in een huiselijke sfeer die wordt gevoed door een veranda gevoel. Chef Jolien Van Puyvelde laat meteen de smaakpapillen opwarmen via bonbon van foie gras met witte chocolade en macaron van rode biet met crème van bloedworst. In de lokale huiselijke keuken vinden we her en der een Japanse toets. Prei presenteert ze in sushi stijl met noriblad bij skrei en aardappelmousseline. Sappige Bresse kip is ingesmeerd met sojasaus en omringd met diverse wortelcreaties. Panna cotta van honing komt met krokant van karamel, banaan en lokale kruidige rum in crème.

Opening hours

Monday Closed — 18:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Jolien Van Puyvelde Chef
Robby Baccaert Host, Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Den Silveren Harynck

13,520

Chef's Table

1320

Bazalia

1320