Potiron
1420

Chef Dirk Ver Heyen en gastvrouw Sophie Fleerackers zijn bijna een kwarteeuw actief in hun Potiron. Met gevarieerde à la carte gerechten en een evenwichtig menu hebben ze een vast cliënteel opgebouwd waarvan velen wekelijks aanmeren. De chef komt hen aan tafel begroeten wat het gemoedelijke karakter nog versterkt. Gerechten zijn gebaseerd op streng geselecteerde productkeuze zoals wilde paling die zelf zeer verfijnd wordt gerookt. Of zoals sappige Baskische Label Rouge kip, bereid met groenten afkomstig uit eigen tuin waar diverse families van mee kunnen genieten. Potiron verwijst naar het pompoenendorp Kasterlee en naar het 'veld tot vork' gedachtegoed dat onder meer door deskundige uitvoering een tweede koksmuts waard is.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Tuesday 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday 12:00-14:30 — 17:30-20:30

Our partners

Also recommended Restaurants

Seir

14,520

Ambacht

1420

Terroir

14,520