Octave
1320

Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, herbergt een restaurant dat zich in meerdere opzichten onderscheidt. Voor eerst met zijn apart ruimtelijk interieur waarbij men zicht heeft op het Astridplein en het imposante Centraal Station. En verder voor de zuiver gedefinieerde gerechten van chef Thomas Van de Weyer. Hij staat voor een zorgvuldig geregisseerde brasseriekeuken met onder meer prima vol-au-vent van zwartpootkip met mousselinesaus of onglet op de barbecue met gegrilde slaharten, bordelaise en prima handgesneden frieten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Thursday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Friday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Saturday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Sunday Closed

Team

Thomas Van de Weyer Chef

Our partners

Similar Restaurants

Fong Mei

1320

Yamayu Santatsu

1320

Graanmarkt 13

1320