Octave
1320

Met zicht op het Centraal Station en het Astridplein toont het interactief museum zijn veelzijdig karakter. In Octave – genoemd naar Octave Callebaut - staat meer dan alleen Belgische chocolade op het menu. Chef Thomas Van de Weyer tekent voor een rijk smakende brasseriekeuken met tal van eigentijdse toetsen. Rilette van royaal geserveerde noordzeekrab garneert hij met in rode wijnazijn gemarineerde ui, Granny Smith, komkommer en toefjes crème van vadouvan. In hun pantser kort gegaarde langoustines verrijkt hij met citroentijm, daarbij stronkjes witloof en geschuimde nantua saus om het geheel nog extra smaak te geven. Chocolade moelleux met bergamot en pompelmoes tot slot.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Thursday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Friday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Saturday 11:30-15:30 — 17:00-23:00
Sunday Closed

Team

Thomas Van de Weyer Chef

Our partners

Similar Restaurants

Fong Mei

1320

Yamayu Santatsu

1320

Graanmarkt 13

1320