Wat een evolutie maakte Marcelo Ballardin sinds deze gids hem in 2016 kroonde tot Jonge Chef van het Jaar. Een titel die hij duidelijk niet gestolen had want hij bleef evolueren tot het topniveau dat hij vandaag haalt. Een stijging is dan ook een evident gevolg. Die hogere score loopt trouwens parallel met een serieuze opwaardering van comfort. Sinds de verhuis naar de iets meer centraal gelegen Burgstraat worden gasten immers werkelijk verrast door een geslaagde totaalbeleving. Het karaktervolle pand uit de zeventiende eeuw brengt enerzijds hedendaagse luxe en anderzijds een ongeziene warme, huiselijke sfeer met authentieke houten vloer en sfeervolle haard. De open keuken geeft chef en team duidelijk extra energie om hapjes van zeer hoog niveau te brengen. Zijn roots zitten volledig vervat in de velouté van gebrande maïs met bieslook. Hoogtepunt van de avond is op de barbecue bereide langoustine met texturen van pompoen, fregola, mandarijn en jus van de kop.