Moment
13,520

Aan het roer van het vernieuwde fornuis heeft Jona, de chef zelf, de lat hoog gelegd om gerechten van verschillende origines en met parfums van elders te serveren. De staart van zeeduivel is gekonfijt voor deze de houtoven ingaat, en komt op het bord met een heerlijke blanke gezouten botersaus. Het rundsvlees wordt op drie manieren gepresenteerd met saté boter, chimichurri en bulgur. De zaal wordt geleid door de goedlachse Marie en haar ploeg. Tijdens de zomerse maanden is het lichtrijke terras de perfecte plek voor het aperitief en zelfs voor de maaltijd.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-17:00 — 17:00-21:30
Thursday 12:00-17:00 — 17:00-21:30
Friday 12:00-17:00 — 17:00-21:30
Saturday 12:00-17:00 — 17:00-21:30
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Le Shanghai

1320

Folies Gourmandes

13,520

L'Ecailler

1320