Michel
15,520

Robert Van Landeghem is een chef die het klassieke repertoire tot in de puntjes beheerst maar tegelijk exotische toetsen mooi in zijn gerechten weet te integreren. Dat blijkt al bij het voorgerecht, een knappe creatie rond op de Japanse grill gegaard Sashirund. Daarbij zorgt, naast portobello en koolrabi, vooral een crème van umeboshi (Japanse gefermenteerde pruim) voor een intense smaak. Bij een salade van grijze garnalen en een mooie moot kabeljauw brengt een vinaigrette met kokkels spankracht in het gerecht. Ook het dessert bewaart mooi de balans. Frambozen uit het Pajottenland krijgen gezelschap van limoensorbet, gebakken watermeloen en coulis van basilicum. Onze aangename ervaringen in deze klassieke villa belonen we graag met een hogere score.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Robert Van Landeghem Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2005

Our partners

Similar Restaurants

San Daniele

1520

Wine in the City

1520

Bruneau by Maxime Maziers

1520