Más Brasa
13,520

In een kleurrijk, warm en zacht industrieel interieur komt men bij een eerste bezoek ogen te kort. Vooral de koeltoog gevuld met fijne producten en het spit waaraan ananas zacht gekaramelliseerd wordt, trekken de aandacht. De menukaart van chef Frederik Boussy vindt zoals de naam van het restaurant duidelijk maakt onder meer ideeën in de Spaanse en Zuid-Amerikaanse grillkeuken. Hij koestert een voorkeur voor het rundvlees van het Baskisch kwaliteitslabel Txogitxu en voor Aradoa kippen uit Frans Baskenland. Deze laatste zijn enkel verkrijgbaar indien ze vooraf besteld worden. Een kleine inspanning die zeker de moeite loont.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Sunday Closed

Team

Frederik Boussy Chef

Awards

  • Discovery of the Year 2016

Our partners

Similar Restaurants

Blanco

1320

Ugly Duckling

1320

Alexandra

1320