Back to search results

Maison Alain Bianchin
16,520

Chef Alain Bianchin is een echte stilist. Hij stelt het product steeds centraal en zorgt voor een harmonieuze opbouw met verfijnde begeleidende garnituren en sauzen. Na zeer verzorgde amuses opent hij met krab in een  geslaagde en smeuïge combinatie met gepofte quinoa. De eigenheid van een prachtige coquille heeft niet veel nodig om voor een zalig gevoel te zorgen wanneer deze perfect gebakken is en met wat zachte saus en tuinkers is afgewerkt. Al even strak en smaakvol is rosé gebakken kalf uit de Dordogne met cime di rapa en subtiele jus. Tot slot dame blanche uit het boekje. Alain Bianchin is een echte vakman die precies weet hoe een product moet smaken.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Alain Bianchin Chef, Owner
Klaudia Wyszynska Chef De Rang

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Amandier

1620

Kamo

1620

Humus x Hortense

1620