M Bistro
1420

Mattias Maertens zien we met zijn team in een open keuken aan het werk. Hij brengt streekgebonden gerechten met de nadruk op noordzeevis. Carpaccio van zeebaars combineert hij met rolletjes komkommer, ponzu en crème van Meyer citroen met daarnaast gemarineerde zeebaars met wat wakame, bolletjes komkommer, gebrande avocado en misobouillon met dashi. Vangst van de dag is gebakken schelvis met daarbij correct gegaarde kokkeltjes en velouté van raapjes afgewerkt met kervelolie. Als hoofdgerecht proeven we van een sappig stuk Duke of Berkshire varken vergezeld van fondantaardappel en chantarellen. Gastvrouw Sofie Billiet staat met haar team borg voor een aangename bediening.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Lunch & Dinner
Sunday Closed

Team

Mattias Maertens Chef
Sofie Billiet Sommelier, Hostess

Our partners

Also recommended Restaurants

Ander

1420

Julien

1320

Wasserette

13,520