Back to search results

Lusitania
13,520

Sinds een paar jaar is restaurant Lusitania en in het bijzonder chef Grégoire Deloddere het culinair aanbod op de Oostendse Visserskaai komen versterken. Dagverse noordzeegarnalen afkomstig van 0.62 en verwerkt in salades of kroketten spelen daarbij een voorname rol. Net als langoustines die hij op de grill bereidt en serveert met boter, rode chili en tomaat. Zowel kreeft als ganzenlever serveert hij in drie bereidingen waarmee hij naast de veelzijdigheid van die producten even smakelijk zijn kunnen toont.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Tuesday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Team

Gregoire De Loddere Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Kiss The Chef

1320

Mange Tout

1320

Brasserie David

1320