L'Olivier des Sens
12,520

Bij Manuel Béjar schijnt de zon het hele jaar door. Wat is er meer vanzelfsprekend voor deze chef die oorspronkelijk uit het Zuid-Franse Narbonne komt om in zijn open keuken gerechten klaar te maken die teruggaan naar zijn roots. We genieten van creaties zoals kroket van chorizo, duo van gebakken zeeduivel en rode mul, ravioli van burrata met citrus en bouchot mosselen met uitstekende mousselinesaus. Een romig dessert van abrikoos en oranjebloesem sluit deze zonnige maaltijd af, alles samen goed voor een hogere score.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Saturday Closed — 18:30-22:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Cuisine & Nous

1220

Bonheur Simple

1220

Robertissimo

1220