Back to search results

Les Gribaumonts
1520

Dit adres is vooral het resultaat van een uitzonderlijke samenwerking tussen Lady Chef Lisa Calcus en haar echtgenoot ervaren sommelier Nicolas campus. Samen hebben ze iets gecreëerd waar culinaire uitmuntendheid samengaat met een gedeelde passie voor authenticiteit. Lisa creëert gerechten die de rijkdom van lokale producten weerspiegelt en die ze tegelijkertijd verrijkt met eigentijdse smaken. Carpaccio van coquilles met citrus-passievinaigrette of zeebaars vergezeld van krokant gekonfijt varkensvlees met schuim van beurre noisette getuigen van vakkennis en respect voor seizoensproducten. Terwijl Lisa uitblinkt in de keuken, verbetert Nicolas met zeldzame precisie elk gerecht dankzij treffende spijs en drank pairings. Zijn gedachtegoed is gebaseerd op de selectie van kenmerkende wijnen, flessen die hun terroir respecteren en bij elke degustatie een verhaal vertellen. Hun wijnkelder, rijk aan duizenden flessen, staat vol met unieke vondsten die elke maaltijd omtovert in een verrijkende ervaring. Vaak met weinig bekende en verrassende referenties die Nicolas Campus altijd in perfecte harmonie met Lisa’s creaties selecteert. Die expertise en toewijding voor zijn vak leveren Nicolas Campus de titel van Sommelier van het Jaar 2025 op.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — Closed
Wednesday 12:00-14:00 — Closed
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Lisa Calcus Chef, Owner
Nicolas Campus Sommelier, Owner

Awards

  • Sommelier of the Year 2025
  • Young Chef of the Year 2009
  • Wine menu of the Year 2007

Our partners

Also recommended Restaurants

La Table du Boucher

1520

Les Gourmands

1520

Le Bouchon et l'Assiette

1520