Les coudes sur la table
1420

Het trio dat deze aangename zaak runt, blijft niet bij de pakken zitten. Ze doen er zelfs een schepje bovenop in deze sfeervolle bistro, een tikje retro maar speels en ongedwongen. De keuken van Sebastien en Benjamin is inventief maar vooral respectvol met kwaliteitsproducten die ze zorgvuldig selecteren bij lokale producenten uit de buurt en over de grenzen heen. Het verbaast ons niet om er heerlijk gerookte forel van Ondenval in een vichyssoise van bloemkool met arganolie en tijm te proeven. Top. Kreeft wordt geserveerd met groenten van Les Jardins du Sart en de uit de schaal gehaalde kreeftenschaar rust op een bonensalade met jamón ibérico. Opnieuw super. Baudouin, de man van de wijn, leidt ons richting boeiende natuurwijnen. Bravo met de tweede koksmuts.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Héliport Brasserie

1420

Sauvage

1420

Chez Silvano

1420