L'épisode
1320

Te midden van de natuur in een bijzonder idyllisch kader schrijft chef Jordan Boreaux in deze prachtige Ardense villa een nieuw hoofdstuk voor deze ondernemende familie. Het kader combineert verschillende stijlen, maar op een harmonische manier. Net zoals de gerechten waar we een zeker academisme bespeuren, maar voorzien van enkele gedurfde accenten door deze jonge chef. Zo worden in lavendel gemarineerde bolletjes meloen aan een uitstekende Ardense ham gelinkt en zorgt een verfrissende sorbet van rozemarijn ervoor dat de variatie van tomaten uit de tuin aan smaak winnen. Applaus ook voor de perfect gebakken kalfsfilet. Duidelijk een chef met potentieel die we belonen met een eerste koksmuts.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:30-20:30
Wednesday 11:30-13:30 — 18:30-20:30
Thursday 11:30-13:30 — 18:30-20:30
Friday 11:30-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 11:30-13:30 — 18:30-20:30
Sunday 11:30-13:30 — 18:30-20:30

Our partners

Similar Restaurants

Sainte-Cécile

1320

Cuisinez-Nous

1320

Panorama

1320