L’Épisode
13,520

Omringd door deze inspirerende en idyllische omgeving van de Ardense natuur focust de jonge chef Jordan Boreux op streekproducten die hij aanvult met moderne accenten. Zijn creativiteit komt meer en meer tot uiting, getuige een geraffineerde compositie van gemarineerde tomaten met Buffl’Ardenne mozzarella en bloemen. Wat later volgt filet van rode mul met ratatouille in deconstructie en lamsfilet van Gribomont die aantrekt door zijn garnituur met smaken uit het Midden-Oosten. Deze creaties zijn een perfect voorbeeld van de durf en het respect voor streekproducten, die de familie Boreux zo dierbaar zijn. Een hogere score is op zijn plaats.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:45-20:15
Wednesday 11:45-13:30 — 18:45-20:15
Thursday 11:45-13:30 — 18:45-20:15
Friday 11:45-13:30 — 18:45-20:15
Saturday 11:45-13:30 — 18:45-20:15
Sunday 11:45-13:30 — 18:45-20:15

Team

Jordan Boreux Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Sainte-Cécile

1320

Cuisinez-Nous

1320

Au coeur de Lacuisine

1320