L'Epi d'or
1320

Dit restaurant in Ardense stijl, gelegen aan de achterkant van de voormalige boerderij die nu een herberg is, herinnert aan het landbouwverleden van de familie Boreux. De keuken onder leiding van Michel Boreux biedt elke maand een nieuw seizoensmenu met lokale producten, zoals forel uit Ondenval, heel kort gebakken op tartaar van asperges met scheermessen, omringd door beurre blanc met daslook. Als hoofdgerecht worden het rosé gebraden lamsnootjes, panisse met Parmezaanse kaas en groene asperges van La Ferme des Hêtres.

Opening hours

Monday Closed — 18:00-23:00
Tuesday Closed — 18:00-23:00
Wednesday Closed — 18:00-23:00
Thursday Closed — 18:00-23:00
Friday Closed — 18:00-23:00
Saturday 12:00-15:00 — 18:00-23:00
Sunday 12:00-15:00 — 18:00-23:00

Our partners

Also recommended Restaurants

Les Terrasses de l'Our

13,520

Cuisinez-Nous

1320

L’Épisode

13,520