Back to search results

L'Ecailler
1320

Een vast ankerpunt in de Luikse voetgangerszone tussen kathedraal en opera voor wie van lekkers uit de zee houdt. Chef Eddy Deketelaere heeft een boon voor visbereidingen met een stevig smakende vissoep voorzien van rouille en croutons als ideale starter. Om vervolgens te genieten van een portie garnaalkroketten of een lauwwarme gekaramelliseerde kwartelborst uit de Vendée met fijne salade. Bij de hoofdgerechten vindt men zowel gebakken roggevleugel met beurre noisette als gepocheerde kabeljauwrug met gestoofde tomaatjes, bieslook mousseline en aardappel parmentier afgewerkt met olijfolie

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 11:45-14:15 — 18:00-22:00
Wednesday 11:45-14:15 — 18:00-22:00
Thursday 11:45-14:15 — 18:00-22:00
Friday 11:45-14:15 — 18:00-22:30
Saturday 11:45-14:15 — 18:00-22:30
Sunday 11:45-14:15 — Closed

Our partners

Similar Restaurants

Enoteca

13,520

Caudalie

1320

Le Shanghai

1320