Deze zaak van Anne en Pierre Résimont werd in een 17de-eeuwse molen ondergebracht en is alom bekend in Wallonië. Gezelligheid en raffinement gaan er hand in hand. Het interieur werd onlangs prachtig vernieuwd, waarbij de setting, gelegen tussen de rivier en het terras, voor een vleugje extra romantiek zorgt, zeker wanneer je dit restaurant voor de eerste keer bezoekt. Anne en Pierre Résimont ontvangen hun gasten als geen ander. Kleine attenties zijn standaard. Gezelligheid staat echter centraal in dit chic kader. De kookstijl van Pierre Résimont is uiterst precies maar ook genereus en elk product wordt met een enorm vakmanschap bewerkt. Verwacht geen theatraal vuurwerk, de chef concentreert zich liever op het essentiële: het product. Niet te missen is het knapperig pasteitje gevuld met filet van duif en foie gras waar de gevogeltejus met zwarte truffel zijn liefde aantoont voor intense sausen. Een ander opmerkelijk gerecht is de moot gepocheerde tarbot met ceviche van schelpdieren en krokante boekweit met een beurre blanc met yuzu, de perfecte combinatie van verfijning en moderniteit. De kaaswagen is een must, want de diversiteit en kwaliteit zijn uitzonderlijk. Het ideale moment om sommelier Rémy Gilon advies te vragen die je door de breed geschakeerde wijnkaart gidst. L'Eau Vive is perfect voor speciale momenten.