Back to search results

L'Eau Vive
1720

In dit restaurant met zijn bijzondere charme en uitzonderlijk kader – een referentie in Wallonië – worden fijnproevers met een voorliefde voor topproducten op hun wenken bediend. Chef Pierre Résimont is een charismatische man die nooit van zijn uitgestippelde route afweek terwijl hij dit restaurant op de kaart zette. Even streng als creatief stelt hij zijn vele trouwe gasten een uiterst precieze keuken voor die telkens zeer hoog op smaak is. Samen met zijn stralende echtgenote Anne Jauquet, die omringd wordt door een vriendelijk team, is alles aanwezig om er van een heerlijke en onvergetelijke maaltijd te genieten. Van in het begin legt de chef de lat hoog met een succulente tartaar van langoustines met ricotta en smaakmaker van pittige tomaat. Op hetzelfde elan gaat hij verder met zacht gegaarde asperges, gevolgd door stukken harder en goudbrasem zoals bouillabaisse klaargemaakt met rouille van daslook die voor extra punch zorgt. Gebraden kwartel als hoofdgerecht met cantharellen, zuring en kalfszwezerik. De mooie wijnen sluiten naadloos aan bij deze keuken die nooit teleurstelt.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Team

Anne Jauquet Owner, Hostess
Pierre Résimont Chef, Owner

Awards

  • Dessert of the Year 2018
  • The nicest terrace 2011

Our partners

Similar Restaurants

L'Essentiel

1720

Le Coq aux Champs

17,520

La Table de Maxime

1720