Le Vugo
1420

Alleen al tijdens het proeven van de geraffineerde hapjes vooraf worden alle chemoreceptoren op onze tong geprikkeld. Chef Jérôme Axters blinkt uit in de kunst van het combineren van smaken met behoud van hun balans. Het duo van Mechelse asperges met pommade van eigeel, gerookte paling, jus van daslook en tuinbonen is daar een uitstekend voorbeeld van. Zijn talent voor uiterst precieze bereidingen komt tot uiting in het lam met groene asperges, morieljes en zwarte knoflook. Een restaurant waar de prijs-plezierverhouding altijd prima is en met een wijnkaart waarop een zeer eclectische keuze prijkt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-13:30 — 00:00-00:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

La Cravache

1420

Vol-Ver

1420

Culinair

1420