Back to search results

Le Pristine
1620

Met de bescheiden pizzaoven vooraan zullen gasten die Le Pristine voor het eerst bezoeken grote ogen trekken wanneer ze wat verder stappen om dan de eigenlijke restaurantruimte met open keuken te betreden. Die is op zich door zijn design en decoratie een bezoek waard. En helemaal op maat gesneden van de intens smakende hybride keuken gesigneerd door Sergio Herman. Hij combineert op zijn gekende virtuoze wijze ingrediënten en technieken uit de eigen Zeeuwse en Italiaanse keuken tot een smaakvol repertoire met eigen identiteit. Noordzeekrab, mosselen en kokkels worden in een Italiaans smaakpalet geïntegreerd. Van kleine pizza of pizzette maakt hij delicieuze starters om te delen en om duimen en vingers letterlijk af te likken. Kalfswang krijgt een smaaklift met guanciale en salie. Een evergreen als tiramisu wordt door een elegante presentatie opnieuw uitgevonden en zorgt voor grote ogen. Le Pristine beoogt een multisensoriële beleving en daarvan is dit nagerecht een knap exponent. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Sunday Closed

Team

Sergio Herman Chef

Awards

  • The highest New of the Year 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

Fine Fleur

1620

Kommilfoo

1620

Dôme

16,520