Le Métin
1320

Deze voormalige hoeve uit de 18e eeuw is de vaste stek van nogal wat fijnproevers uit de streek die Fabrice Barbier voor zich wist te winnen door zijn smakelijke terroirkeuken en gegrilde vleesspecialiteiten. De terracotta tegels op de vloer en de balken aan het plafond zorgen mee voor de warme sfeer, perfect om er te genieten van de huisgemaakte terrine van ree of de razend populaire scampi met knoflookboter. De vijf soorten huisgemaakte tartaar mogen dan wel super zijn, deze keer kiezen we voor de uitstekende Baskische Txogitxu entrecote omwille van zijn fijne smaak en perfecte baktijd.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Saturday Closed — 18:30-22:00
Sunday 12:00-15:30 — 18:30-21:00

Our partners

Similar Restaurants

Tribeca

13,520

Matthias and Sea

1320

La Fermette

1320