Le Julien
15,520

Davy Devlieghere en gastvrouw Marie-Julie Haeck excelleren op hoog niveau en hun vakmanschap blijft dan ook niet onopgemerkt. De chef brengt een ode aan de klassieke keuken waarin hij het product centraal plaatst. Zijn borden stralen steeds eenvoud uit maar triomferen in smaak. Als hapje brengt hij rauw gemarineerde makreel, geserveerd met lavas, red meat radijs en mousse van kropsla. Tartaar van coquilles brengt hij uiterst puur en verfijnd met vinaigrette van miso en olijfolie. Deze stijl zet de chef verder met Europese kreeft, cannelloni van gerookte ratte aardappeltjes, zeesla en opgeschuimde jus van vin jaune. Langoustine krijgt extra schwung door een uitgediepte nantuasaus. Perfect gegaarde geelpootkip wint aan kracht door een sausje op basis van zwarte look en truffel. Tot slot een frisse bereiding van mandarijn en sorbet van passievrucht, opgepimpt door gemarineerde venkel en Thaise basilicum.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Wednesday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday Closed

Eerste helft 2025 verhuist restaurant Julien naar een nieuwe locatie te Prinsenstraat 9 te Aalter (Lotenhulle)!

Team

Davy Devlieghere Chef
Marie-Julie Haeck Manager

Awards

  • Young Chef of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

't Vijfde Seizoen

1520

't Aards Paradijs

1520

Karel de Stoute

1520