Le Grand Ryeu
12,520

Dit familierestaurant waar generatie na generatie de plak zwaait behoeft geen introductie meer. Alain Boschman geeft de fakkel stilaan door aan zijn zoon Arnaud. De menukaart is aantrekkelijk voor een breed publiek. Wij hebben geproefd van de wrap met rundsvlees en krokante groenten en de rouget met een vinaigrette van gedroogde tomaten. De mini-brochettes van lam met een saus op basis van feta en daarbij fregola sarda deden ons meteen denken aan onze vakanties aan de Middellandse Zee. Keer op keer genieten we hier van een gemoedelijke maaltijd.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday Closed — 19:30-21:00
Saturday Closed — 19:30-21:00
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Cul de Poule

12,520

La Ferme de Bonne Maman

1220

Le Bel enCas

1220