Een bezoek aan dit restaurant is meer dan een culinaire belevenis, het is een uitnodiging om je te laten gaan, gekoppeld aan een efficiënte service, comfortabele gastenkamers en een verzorgd design. Tijdens onze verschillende bezoeken viel het evenwicht van de gerechten op, de maturiteit van de chefs en het belang dat wordt gehecht aan lokale producenten en ambachtslui. In hun creaties zijn het de producten die de hoofdrol spelen, met bereidingen die er het beste uithalen. Een creatie met Mechelse asperges sprong er echt uit: beetgaar gekookt, overlangs doorgesneden en gecombineerd met pijlinktvis en lardo di Colonnata. Een fantastische combinatie tussen land en zee. Ook het tweede voorgerecht liet een blijvende indruk na: kalfszwezerik, erwtjes en gerookte ui. Niet alleen was de zwezerik, een kenmerkend product voor dit restaurant, perfect gebakken, het gerecht zag er ook prachtig uit en werd versterkt door de diepte van de saus en de gerookte ui. Bevestiging volgde met het hoofdgerecht: zuiglam dat opnieuw perfect bereid was en begeleid door een fijne saus, zaken waar dit chefsduo blijkbaar veel aandacht aan besteden. Het gezellige kader, de attente service en de goede prijs-plezierverhouding zorgen ervoor dat Le Gastronome ideaal is voor een avondje uit of kort verblijf. Absoluut geslaagd, deze zaak die traditie aan moderniteit koppelt.