Gestileerd en ruimtelijk. Dat gevoel overvalt ons telkens weer bij elk bezoek aan deze gastronomische chalet aan de rand van het bos. Zowel op het terras als in de aperitiefruimte en het eigenlijke restaurant ervaren we een bijzondere sfeer. Chic, elegant en vooral comfortabel. Met een galant onthaal en in een ambiance die de gasten als vanzelf omarmt. Ragfijne hapjes zetten meteen de toon die chef Pascal Devalkeneer tot aan het einde en aan een zeer onderhoudend en vlot tempo aanhoudt. Mooie herinnering aan tempura van rode shiso met zalmeitjes en gel van citroen als één van die verfrissende en smaakopwekkende delicate amuses. Tartaar van Gillardeau oesters brengt hij met oscietra kaviaar en een parmentier van broccoli als een zalvend en zilt geheel. Kort gebrande Bretoense coquilles hebben een aangename, licht gerookte toets met daarbij perfect gegaarde schorseneer en een truffel die zijn ultieme rijpheid heeft bereikt. Hopscheuten krijgen met een gepocheerd eitje en mousseline een klassieke bereiding mee en worden afgewerkt met truffel. Barbarie wijfjeseend combineert de chef met een zacht bittere sinaasappelsaus en onder meer rode bietjes tot een harmonieus geheel. Subtiel prédessert op basis van honing van het huis en crèmeux van citroen met daarna een zeer geslaagde compositie rond diverse texturen van sinaasappel. Indrukwekkende wijnkaart in overeenstemming met de status van dit huis.