Le 54
13,520

In een elegant en comfortabel kader presenteert Jonathan Collignon zijn seizoenscreaties op basis van lokale producten. De groenten uit de tuin van de buren krijgen een ereplaats op de borden met heldere smaken. Wij genoten van een crème van asperges, met daarbij een perfect ei en krokante asperges waarvan de bittere toets gecompenseerd wordt door de kleine teerlingen van gebakken brioche. In het hoofdgerecht wordt gebraden lam gecombineerd met jonge bieten en spinaziescheuten, en een reductie van soja en sinaasappel. Aan de zoete kant verwent de chef de klanten met heerlijke desserts. De twee versterken elkaar en dat verdient een half punt extra.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Our partners

Similar Restaurants

L' O à la bouche

13,520

Chez Chen

1320

Epices et Nous

13,520