Brasserie Latem
13,520

Een riant terras achteraan, een Japanse koeltoog voor sushi en sashimi vooraan en een uitzonderlijke wijnkaart zijn en blijven de onderscheidende kenmerken van deze brasserie. Naast uiteraard een aantal klassieke gerechten die chef Peter Van den Bossche al vele jaren zorgvuldig op smaak brengt. Zoals een americain op basis van momentvers gemalen biefstuk die hij aan tafel bereidt en aan zijn gasten laat voorproeven. Of een royale vol-au-vent van Bresse kip in rijke saus met apart geserveerd krokant bladerdeeg.

Opening hours

Monday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Tuesday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Sunday Closed

Awards

  • Brasserie of the Year 2009
  • Wine menu of the Year 2005

Our partners

Also recommended Restaurants

Pulpo by l'Autre Vie

1320

Brasserie Boulevard

1320

D'Oude Schuur

1320