Laurent Moutoy
1320

De dynamische Laurent Moutoy verleidt zijn klanten vanuit een klein zaaltje naast de open keuken met bistronomische gerechten van de terroir. We beginnen met elegante amuses, gevolgd door een tartaar van rivierkreeft met wortelen in diverse texturen en een gel van garnaalbisque. Het lamsvlees wordt geroosterd en geserveerd in een kroket, met lokale groenten en een fijne jus van steranijs. We eindigen met gebakken abrikozen met chantilly room die geparfumeerd is met verbena en vanille-ijs.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Laurent Moutoy Chef

Our partners

Similar Restaurants

Baguettes et Fourchette

13,520

7ICI

1320

Via Novi

1320