Laurent Moutoy
1320

In dit felblauw gekleurd restaurant worden we ontvangen door chef Moutoy die bijgestaan wordt door een jong en enthousiast team. Zijn kookstijl is zowel regressief als modern. Meloen wordt in drie texturen voorgesteld, net zoals de ham: flinterdun gesneden, knapperig en schuimig. We sluiten aan met Iberisch varkensvlees dat zeer lang gekonfijt werd, afgewerkt met sappige en smakelijke wortelen uit de tuin. En de Paris-Brest, dit bekende dessert maar dan in lightversie, smaakt bijzonder verfijnd. Geen wonder dat het aantal trouwe klanten van deze zaak blijft groeien.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Laurent Moutoy Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Baguettes et Fourchette

13,520

7ICI

1320

Basile Cuisine Gourmande

1320