Laissez-Faire
13,520

Chef David Demeyere kiest voor een klassieke Franse keuken die hij graag naar z’n hand zet met soms eigenzinnige productkeuzes. Zo komt gebakken coquille met crème van avocado en krokante boerenkool. Zwezerik met bijpassende winterse aardpeer en rode portsaus zorgt dan weer voor tegengewicht. Origineel is roomijs van zoete aardappel bij klassieke textuur van gemarineerde banaan en toetsen van chocolade. In een huiselijke sfeer toont gastvrouw Vanessa Fraikin dat ze haar taken met hart en ziel plezierig invult.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — Closed
Tuesday 12:00-13:30 — Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Saturday Closed — 19:30-21:00
Sunday Closed

Team

David Demeyere Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Locàle

1320

Cantine Copine

13,520

Réliva

1320