De imposante vierkantshoeve op het Naamse platteland met een hedendaagse architectuur nodigt uit tot een uitzonderlijke gastronomische ervaring met een focus op de natuur en de essentie. Met zicht op een weelderige moestuin van vijf hectaren begint elke maaltijd als een zintuiglijke onderdompeling in culinaire creatie, duurzaam engagement en pure emotie. Hier bepaalt het seizoen het ritme en de groentetuin de kaart. De uitzonderlijke ervaring begint met knapperig brood dat op een blad boven de tafel hangt. We voelen meteen de rijkdom van de keuken van Sang Hoon Degeimbre in het gerecht ‘l’essence des conserves’, waarin zomergroenten worden gecombineerd met wintergroenten in bibimbap met beurre noisette. Winterradijs geeft kleur aan de buitenkant van de gelakte zeebaars, verschijnt als as op de vis, maar ook licht krokant in de minestrone met dashi. Limousinrund komt in fijne rosé gebakken plakjes met een heerlijke choronsaus en in een gestoofde, zoetzure versie met een mousseline van spinazie. Elke creatie vertelt een verhaal van Koreaanse techniek, fermentatie, gecontroleerde zuren en zero waste. De precieze en discrete service begeleidt dit ballet van smaken in een zaal die baadt in daglicht met zicht op de omliggende natuur. Alles is gericht op het prikkelen van de zintuigen, het stimuleren van het esthetische bewustzijn en de harmonie tussen mens, product en terroir. Een ervaring om te beleven, te voelen en te proeven.