In de Lounge Bar van La Villa Lorraine orkestreert chef Yves Mattagne een symfonie van smaken uit de hele wereld. Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je verleid door de eigentijdse elegantie van het interieur en de gezellige, gemoedelijke sfeer. Chic, maar ook gezellig, met de juiste muziek en gerechten om te delen, om een ervaring te creëren die de hedendaagse eetcultuur eer aandoet. Van knapperige Nobashi garnalen tot kreeftgyoza, elke hap is een smaakavontuur. Aziatische invloeden vermengen zich met Belgische specialiteiten, zoals de Brusselse wafel met zeewier. Laat je verrassen door de verschillende crispy rice gerechten of de aubergines met miso, voor je verder gaat naar de hoofdgerechten. Zijn geroosterde kabeljauw shio koji is een regelrecht meesterwerk, net als zijn 'Asado' versie van pluma Iberico geserveerd met een waaier van specerijen. La Villa Lorraine Bar & Lounge is gegarandeerd een culinaire ervaring die de moeite waard is.