Nergens anders in de hoofdstad vind je een restaurant met een kader dat zo elegant en geraffineerd is. Zelfs de chique façade verraadt welke ambiance we binnen mogen verwachten. De monumentale luchter van Murano die we op verschillende verdiepingen kunnen bewonderen, draagt zeker bij tot de charme van dit restaurant. Om dit ook in de keuken verder te zetten, was er een vakman nodig. En dat is Jean-Marie Bucumi zonder twijfel. Samen met zijn team onthaalt hij de gasten bij aankomst. In de gastronomische keuken worden enkel producten van de beste kwaliteit gebruikt. Wij genoten van de blauwe kreeft, subtiel gecombineerd met burratina en pesto, die het gerecht licht en subtiel aromatiseren, een perfect huwelijk met het vlees van de kreeft. De ‘langoustine royale‘ baadt in een smaakvolle emulsie van saffraan met een vleugje gember die het gerecht net dat beetje pit geeft. Een mooie portie lamsschouder met een fijne ratatouille, een selectie van groenten en een exquise saus met een puntje curry. De sommelier suggereert interessante en soms verrassende combinaties die perfect passen bij de geserveerde gerechten.