La Traverse
1320

Hoewel deze luxebrasserie gelegen is langs een drukke weg, merken we daarvan niks in het gezellig ingericht interieur. Chef Mathijs Van den Berghe brengt klassiekers zoals huisgemaakte garnaalkroketten die hoog op smaak zijn en veel verse garnalen bevatten. Texaans rundvlees verschijnt in een hete ovenschotel in jus met rozemarijn, tijm, laurier, kerstomaatjes en is rijkelijk bestrooid met veel gebroken peper. Daarbij komen fijne frieten, lobbige bearnaise, gepelde tomaten voorzien van rinse vinaigrette, fijne sjalot en bladpeterselie met daarnaast nog salade van sucrine, rucola en grof gesneden lente-ui.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Mathijs Van den Berghe Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Culix

1320

Dapper.

1420

Moscou by Danny Horseele

15,520