La Table du Boucher
1520

Het doet altijd deugd om Luc Broutard aan zijn fornuis te zien, of in de zaal om een praatje te slaan. We houden van deze chef, van zijn persoonlijkheid, knowhow en strenge selectie van producten waar hij geen enkele toegeving doet. Hij was een van de allereerste chefs die voor gerijpt rundsvlees koos en ook vandaag is enkel het beste goed genoeg, producten van ambachtslui met exact dezelfde visie. En het is precies omwille van deze topproducten dat we hier telkens graag komen. We twijfelen dan ook geen seconde om voor de gebakken kikkerbilletjes met boter, knoflook en peterselie te gaan, zoals in de Dombes. Of voor de huisgemaakte varkensworst van Cantal varken met aardappelpuree met daarin een kuiltje waarin de bruine saus zit. Of voor de gegrilde kalfszwezerik met bearnaise, knapperige salade en frieten. Op hetzelfde hoge niveau van deze kwaliteitsvolle brasseriekeuken staan de passende wijnen die vlot in het glas komen.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Saturday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Sunday 12:00-14:30 — 19:00-22:30

Team

Luc Broutard Chef, Owner

Awards

  • Artisan of the Year 2019
  • Brasserie of the Year 2011

Our partners

Similar Restaurants

Les Gribaumonts

1520

Les Gourmands

1520

Le Bouchon et l'Assiette

1520