La Table du Boucher
1520

Het is altijd een waar genoegen om dit restaurant op een boogscheut van de Grand-Place te bezoeken. Chef Luc Broutard heeft het al lang begrepen: het product moet op de voorgrond staan. Het is duidelijk dat het team hier met veel plezier werkt. In de gerechten staat kwaliteit voorop, zonder poespas, net zoals in de bediening, die garant staat voor tevreden klanten. In tegenstelling tot wat velen denken, kan je hier niet alleen maar rood vlees eten. De chef heeft een echte Franse brasseriekaart samengesteld. Zijn traditionele smeuïge terrine is moeilijk te weerstaan. De ravioli gevuld met krab in een blanke botersaus met kruiden is prachtig in zijn eenvoud. De gebakken kalfszwezeriken in een bearnaise zijn net zo overtuigend. De tarte tatin met een quenelle van artisanaal vanille-ijs doet ons nu al uitkijken naar ons volgende bezoek.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Saturday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Sunday 12:00-14:30 — 19:00-22:30

Team

Luc Broutard Chef, Owner

Awards

  • Artisan of the Year 2019
  • Brasserie of the Year 2011

Our partners

Also recommended Restaurants

Les Gribaumonts

1520

Les Gourmands

1520

Le Bouchon et l'Assiette

1520