La Table de Manon
1420

Een verdiend punt extra voor Manon die rustig maar regelmatig haar eigen ding doet. Evenwichtige en smaakvolle creaties brengt ze in gerechten die regelmatig refereren naar haar roots in de Elzas. De sappige medaillon van kreeft met buikspek zorgt voor een moment van culinair geluk. Nog top is de met de lijn gevangen tarbot, klaargemaakt in de oven met saus van Noilly Prat, asperges en weidekringzwammen, zonder overbodige tierlantijnen. David, efficiënt en ontspannen zoals altijd, leidt ons graag naar de Elzas wanneer het over wijn gaat.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Team

Manon SCHENCK Chef

Our partners

Similar Restaurants

La Bru'sserie

1420

Le Clos des Récollets

1420

La Gloriette

1420