La Table De La Manufacture Urbaine
1520

Fabrizzio Chirico behoort tot de groep dynamische restauranthouders die de zaken doen bewegen, door onder meer een grote toog te installeren op het gelijkvloers van dit restaurant aan de kade van de Samber. Door zijn toedoen gaf hij dit stadsdeel in volle expansie meer kleur en standing. Zijn Table, waar hij lokale producten naar een hoger niveau tilt, steeds een mix van een bistrokeuken met een meer gastronomische kookstijl, verwaarloosde hij echter niet. We nemen plaats op de eerste verdieping, heel comfortabel, en “nemen een beetje van alles om te delen” zoals op de bistrokaart staat. Een stoet komt voorbij: kalfskroket met tartaar, Ardense burrata met gekonfijte tomaat, kort gebakken tapijtschelpjes... Mijn tafelpartner opteert voor Mechelse koekoek in twee bereidingen: gebraden aan het spit met uitstekende frieten en in een licht romige waterzooi. Een mooi stuk gerijpt rundvlees met Provençaalse pepers en Ioda aardappelen voor daarna en tot slot een huisgemaakte “tiramisu” eclair.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Wednesday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Team

Fabrizio Chirico Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2015

Our partners

Similar Restaurants

La Ligne Rouge

1520

Maison Marit

1520

Philippe Meyers

15,520