Gerechten uit haar kindertijd doen heropleven en moderniseren, dat is de uitdaging die Marie Trignon met brio aangaat. Als chef en getalenteerde binnenhuisarchitecte blies ze deze familiezaak nieuw leven in en zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Van de stoet amuses over de dubbele consommé van kreeft in deegkorst, een ode aan haar vader, tot verfijnde desserts, elk gerecht vertelt een verhaal. Challansduif, perfect bereid met gratin dauphinois en in twee tijden geserveerd, is een gerecht dat het tijdloze en de vrijgevigheid van de familie Trignon weerspiegelt. Maar met de desserts legt Marie de lat nog hoger, een compositie rond chocolade, frambozen en roomijs met Tahiti-vanille. Een creatie die ze zelf aan tafel komt serveren en waaraan we de award geven van Beste Dessert van het Jaar 2025. De gastvrijheid is opmerkelijk en een verblijf in een van de comfortabele shelters aan de rand van het bos, waar je ook kunt ontbijten, belooft unieke momenten in deze zaak waaraan we een derde koksmuts toekennen.