La Rosa
1420

Een eigentijdse setting voor eigentijdse creaties die goed gefundeerd zijn. Mooie bordpresentaties zijn standaard en dat zijn ook de basisproducten. Als frisse start ceviche met rabarber, hamachi en lavas voor de ene, varkenswang met gebraiseerde spitskool en black pudding voor de andere. Twee keer prima. Eveneens de skrei met zoete aardappel, prei en beurre rouge en de onglet met bordelaisesaus, witloofslaatje en verse frieten stemmen tevreden. De ontspannen ambiance en aangename service zijn ook mooi meegenomen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Senne Jacobs Sous-Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Butcher's Dining

1420

Decan

1420

Vintage

14,520