L'Incontournable
13,520

In deze stad die bekend staat om zijn trappistenbier en humorfestival, is dit een zaak die zijn naam niet heeft gestolen. De aperitiefhapjes krijgen veel aandacht, wat een goed teken is voor de rest van het menu. De kabeljauw wordt geroosterd en komt daarnaast in een smakelijke kroket met een paar witloofstronkjes van La Ferme des Rabanisse, geflankeerd door een superfrisse saus met peterselie. Vervolgens stelt chef Stéphane Côte gevuld gevogelte van de Landes voor met wilde garnalen, spinazie en een romige bisque. We sluiten af met een originele maar vooral heerlijke versie van een Snickers die de doorslag geeft voor deze hogere score.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Sunday 12:00-13:30 — 18:30-20:30

Our partners

Also recommended Restaurants

L’Ôthentique

1320

Lesse Capade

1320

Le Barathym

1320