Meer en meer Gault&Millau restaurants starten met gastronomische ‘Take Away’ in de Paasperiode

Apr 7, 2020

Gault&Millau lanceerde half maart een speciale pagina “Chef’s Take Away Collection” met restaurants en POP-zaken uit de Gault&Millau selectie die afhaalmaaltijden voorzien. Met dit initiatief wilt de restaurantgids de horecasector in deze periode een hart onder de riem te steken.

Vandaag hebben reeds meer dan 165 restaurants zich aangemeld voor deze selectie. Dat vertegenwoordigt meer dan 10% van de volledige gids. Een groot succes. Het Gault&Millau team merkte daarbij een stijging op van zo’n 25% de laatste week. De Paasperiode is voor vele restaurants dus duidelijk een goed moment om met Take Away te starten. Reguliere klanten van het restaurant hebben zo de mogelijkheid om toch een culinaire feestmaaltijd voor Pasen in huis te halen.

Restaurants uit de Gault&Millau-gids of Gault&Millau POP-gids kunnen zich aanmelden bij [email protected] voor deze ‘Chef’s Take Away’ Collection. Er zullen dagelijks updates gemaakt worden van deze selectie.

Make Life Tasty,

Team Gault&Millau

More News

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

Mar 7, 2024