La Barrière de Transinne
13,520

Dit imposante jachtpaviljoen is een oase van rust zo vlak bij de natuur. Chef Romuald Blyweert stelt een creatieve seizoenskeuken voor en maakt gretig gebruik van lokale producten. Een verfrissende gazpacho van tomaat en komkommer met dilleroom was de ideale voorganger van een duifje met gekonfijte wortelen, kaviaar van aubergine en verrassende chutney van pompelmoes. Een perfect evenwicht tussen zoet en zuur. Na het dessert volgde nog een herwerkte versie van een Irish coffee, grappig voorgesteld maar vooral erg goed klaargemaakt.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-21:30

Team

Romuald Blyweert Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Pluriel

13,520

Lesse Capade

1320

Château de Mirwart - Restaurant

13,520