L' Impératif-Domaine d'Arondeau
1620

Domaine d’Arondeau is een van die plaatsen die niemand onverschillig laat. Bij aankomst zie je onmiddellijk het grote landhuis met zijn prachtige orangerie die deels omringd wordt door een waterpartij. En het is precies in dit imposant gebouw dat sedert 2016 de getalenteerde chef Benoît Neusy aan de slag is. De fraaie salons met bewerkte plafonds zijn zeer elegant, net zoals de orangerie die tijdens de maaltijd verandert in een soort van juwelendoosje waarin de keuken van chef Neusy schittert. Ervaren maar bescheiden nodigt deze chef uit voor een culinaire reis waarin tal van lokale producten in de schijnwerpers staan. Zoals groene asperges van teler Stéphane Longlune die hij combineert met Corsicaanse brocciu, secreto van rund 07 en een fijne vinaigrette met bergamotolie afgewerkt met stipjes gel van mandarijn, postelein en bottarga van Trikalinos. Klassieker maar zeker even smakelijk is de kabeljauwfilet gekonfijt in hoeveboter met erwtjes, tuinbonen, sucrine, espuma van yoghurt en groene jus van daslook. Een topgerecht is de kalfszwezerik en kreeft met choronsaus, geconcentreerde jus van schaaldieren, stroaardappelen en witte waterkers. De wijnkelder is, hoe kan het ook anders, perfect afgestemd op deze geraffineerde kookstijl. Een reden te meer om er te blijven overnachten en ’s ochtends te ontbijten op dit prachtige landgoed. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Team

Benoit Neusy Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2013

Our partners

Similar Restaurants

Château du Mylord

16,520

Benoit & Bernard Dewitte

1620

L'Envie

1620