Back to search results

L' Impératif d'Eole
14,520

In deze elegante setting op Domaine du Chant d’Eole koppelt chef Benoît Neusy streekproducten aan invloeden van veel verder. De fusie start met kabeljauw op houtskool in combinatie met een bijzondere vinaigrette van passievrucht, enkele kokkels, daikon en hummus van rode linzen. Gebakken asperges van bij Stéphane Longlune komen met een gekonfijt ei en luchtige mousseline op basis van Elixir Saint-Georges die op het domein geproduceerd wordt. Als gedreven chef orkestreert Benoît Neusy zijn creaties met talent en komt hij vaak even aan tafel om zijn passie te delen, tot groot genoegen van de gasten. Zijn inzet verdient erkenning en daarom ook een hogere score.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-21:00
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:30 — Closed

Team

Benoît Neusy Chef

Awards

  • Wine menu of the Year - Belgian Wines 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

Rizom

14,520

Le Faitout

1420

L'Embellie

1420