L' Echappée Belle
1220

De landelijke omgeving vormt de perfecte achtergrond voor deze mooie villa die door de eigenaars is verbouwd tot een mooi restaurant voor fijnproevers. Camille en Grégory gebruiken voor hun creatieve gerechten bij voorkeur lokale producten en producten zoals duurzaam gevangen vis. De tataki van rode tonijn komt op het bord met een romige curry, een tuile van sesam en gepekelde groenten. Wij konden de originaliteit van de knapperige kalfszwezerik appreciëren, verwerkt in een salade liègeoise. Zuiderse smaken primeren in de Parmentier van lam met zomertruffels en puree met olijfolie.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-21:30
Thursday 12:00-13:45 — 19:00-21:30
Friday 12:00-13:45 — 19:00-21:45
Saturday Closed — 19:00-21:45
Sunday 12:00-13:45 — Closed

Our partners

Similar Restaurants

Le Jardin de Caroline

1220

Maison Snyders

1220

De Cantarel

1220