L' Air du Temps
1920

Dit restaurant van Sang Hoon Degeimbre in Wallonië is ronduit een must en staat op de lijst van vele fijnproevers. Deze zaak bezit dan ook vele troeven. Van zodra je aankomt word je omvergeblazen door het adembenemende uitzicht vanuit de eetzaal, de ideale setting voor een memorabele culinaire belevenis. Het vijfgangenmenu Suprématie telt niet minder dan veertien gerechten in aangepaste hoeveelheden en is de perfecte manier voor culinaire momenten van puur geluk. De originaliteit van dit menu zit hem in de thematische drieluiken die de filosofie en de origine van de chef illustreren. Gebaseerd op het thema rond langoustines uit Guilvinec stelt de chef ze in drie versies voor: perfect gegrilde langoustine op een gelei van sherry met gelactofermenteerde radijs, cannelloni van langoustinevlees en als hoogtepunt een fantastische chawanmushi op basis van dashi en intense bisque van de koppen. We vervolgen met een drieluik rond lactogefermenteerde groenten gecombineerd met coquilles of gerookte paling. Nadien is het de beurt aan gepekelde groenten en jangajji die refereren naar de origine van de chef, alvorens we overgaan naar een drieluik rond Limousinrund van Lothar Vilz via drie verbluffende creaties, waaronder een marbré van rund en kool met Koreaanse galbisaus en een croque met pastrami en wortelzuurkool. De kookstijl en benadering van Sang Hoon Degeimbre worden gekenmerkt door zijn ongebreidelde creativiteit en resolute keuze voor duurzame producten die grotendeels afkomstig zijn uit de moestuin op het landgoed. Elk gerecht is een explosie van kleuren, smaken en texturen die voor een unieke culinaire belevenis zorgen. Voor een totaalervaring raden we je aan om te overnachten op deze bijzondere plek. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:00
Wednesday Closed — 19:00-20:00
Thursday 12:00-16:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-16:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday Closed

Team

Carine Nosal Owner, Hostess
Sang Hoon Degeimbre Owner, Chef

Awards

  • Sommelier of the Year 2020
  • Chef of the Year 2016
  • Sommelier of the Year 2009
  • Young Chef of the Year 2004

Our partners

Also recommended Restaurants

Arabelle Meirlaen

1820

Nuance

1820

Le Bistro