Kolya
1320

De charme en discretie van deze zaak dragen bij tot de typische sfeer van hotelrestaurants, een plek waar het comfortabel en rustig tafelen is na een vergadering of om te dineren in aangenaam gezelschap. De keuken is volledig in harmonie met de omgeving en biedt gerechten voor een veeleisend en breed publiek. De carpaccio van Holsteinrund wordt geaccentueerd door ganzenlever en groentevermicelli, terwijl de kalfsfilet wordt voorgesteld met gebakken kalfszwezerik, asperges en tuinbonen. Een fraai lentegerecht. Als dessert gaan we voor de ‘dame verte’, pistache-ijs afgewerkt met een intense chocoladesaus.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Tuesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Saturday Closed — 19:00-22:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Dolce Amaro

1320

Tero

1320

Colonel Louise

13,520