Back to search results

Hispania
13,520

Het concept voor dit restaurant op de Zavel is geïntroduceerd door de Spaanse chef Marcos Morán, maar de keuken wordt geleid door Adrián Mancheño, die ons onderdompelt in de Spaanse gastronomie. Als tapas serveert hij een excellent gebakken artisjok en ei met fondant truffel. Als hoofdgerecht krijgen de smeuïge rijst met zwarte inkt en calamares of een entrecote uit Galicië, gekonfijte aardappelen en ‘piquillos Navarros’ onze goedkeuring. Het mooi verzorgde decor draagt zeker bij tot de smaakervaring.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Adrian Mancheño Chef
Baragragui Ibrahim Manager

Our partners

Similar Restaurants

Lola

1320

Au Vieux St Martin

1320

Genco

1320